Even voorstellen

Als kind stond ik met één been op deze aardbol en met de andere been aan de "andere kant". Ik was dromerig en had een "rijke fantasie". Fantasie.... Ik denk dat fantasie niet altijd gewoon fantasie is. Er is een hele wereld van energie. Dat heb ik inmiddels ondervonden. 

Door mijn gevoeligheid was ik ook wel eens bang. Immers je voelt iets, maar je kunt het niet plaatsen. Al heel jong zocht ik informatie over het spirituele. Mijn zoektocht begon. Ik heb diverse opleidingen gevolgd zodat ik mij kon ontwikkelen. Ook ontdekte ik dat de angst nergens voor nodig was. Alles werd meer duidelijk, ik kon het plaatsen. Ik voelde iets, en ik wist nu: dat is mijn overleden familielid.

Ik vind het werk als medium het mooiste wat je voor een ander kunt doen. Zowel voor de levenden als de overledenen. Hoe fijn is het als overledene om te laten zien dat je er nog bent! Dat geeft veel troost voor de nabestaanden.

Mijn doel is om jou een stukje verder te helpen. Door middel van een stukje troost of door je persoonlijke inzichten mee te geven zodat je weer even verder kunt.

Kijk ook op mijn facebookpagina De Kristallenzwaluw: https://www.facebook.com/zwaluwvooriedereen/

Kijk ook op de facebookpagina van Maangodin: https://www.facebook.com/maangodin/

Heb je vragen? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier

Groetjes,

Kelly

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT:


 
 
 
 
Opbellen
E-mail