De Kristallenzwaluw
 
Medium, healing, kruiden

Healing medium

Healing  is al eeuwenoud. De ontvanger is daarbij de ware genezer. Je zelf helend vermogen wordt aangesproken.

Met medium bedoel ik dat ik tijdens de healing beelden zie. Deze beelden helpen om de oorzaak onder je klacht te vinden. Ik lees je aura maar zie ook beelden vanuit de zielenwereld.

Wat is healing?

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Je hebt grofstoffelijke energie in materie, zoals je lichaam maar je hebt ook fijn stoffelijke energie zoals de energie om ons heen, ons eigen auraveld, chakra's en meridianen.

De fijnstoffelijke energie van het lichaam is jouw blauwdruk. Uniek: zoals jij als persoon uniek bent. Het is een energetisch systeem. De aura is gelaagd en bestaat o.a. uit een emotionele, mentale en spirituele laag. Daarnaast zijn er energiewielen (chakra's) en meridianen. Het stoffelijk lichaam en de aura, chakra's en meridianen staan in voortdurende wisselwerking met elkaar.

Het energetisch systeem slaat bepaalde gebeurtenissen op. Een litteken in het lichaam is vaak ook te voelen in het energetisch systeem. Het hoort bij jou als persoon.

Maar er kunnen ook bijvoorbeeld trauma's, onverwerkte emoties en stress opgeslagen worden in het energetisch systeem. Dit kan eventueel een verstoring geven in het energieveld. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je niet lekker in je vel zit, je niet in je eigen kracht staat of veel moe bent. Met een healing wordt jouw energie weer in beweging gezet. Je zelfhelend vermogen wordt aangesproken. Opgekropte emoties kunnen bijvoorbeeld ontladen worden.

  • Je zelf helend vermogen wordt aangesproken.
  • Je komt weer in contact met je lichaam, ziel en spiritualiteit.
  • Je kunt je beter gaan voelen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
  • Het is uiteraard geen vervanging voor medische verzorging of medicijnen, maar ondersteunt wel je natuurlijke genezingsproces.

 

Belangrijk is dat je helemaal jezelf mag zijn in een veilige omgeving.

Tarief: 30 euro.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met mij op!

 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail