Welkom bij De Kristallenzwaluw

Medium, healing, kruiden

Bach Bloesem Remedies

Ben je uit balans of neerslachtig, vind je het moeilijk om nee te zeggen. Misschien heb je erg veel gedachten die je maar niet stop kunt zetten? Dan kunnen Bach Bloesems helpen je meer in balans te brengen.

Ook voor kinderen met bijvoorbeeld faalangst, nachtmerries en onzekerheid kunnen de bach remedies een goede ondersteuning bieden.

Daarnaast kunnen de Bach Bloesem Remedies ook dieren helpen. Heb je bijvoorbeeld een angstige kat of hond? Of een huisdier met verlatingsangst? Dan kunnen de Bach Bloesem Remedies daarbij helpen.

 

De grondlegger van de Bach Remedies

Dr. Edward Bach (geboren 24 September 1886 – overleden op 27 November 1936) heeft 38 bloesem remedies ontwikkeld die kunnen helpen de positieve kanten van onszelf te vinden. Dr. Edward Bach was een arts, bacterioloog en klassiek homeopaat.

Elke dag ging hij de natuur in, op zoek naar planten. Hij kon uren blijven zitten bij een plant. Hij leerde zoveel hij kon over de gewoonten en karakteristieken van iedere bloem, plant en boom.

Van de bloemen, planten en bomen (en Rock Water) maakte hij de 38 remedies en de Rescue Remedie.

 

Innerlijk evenwicht en lichamelijke klachten

De Bach Bloesem Remedies helpen om van binnenuit te veranderen waarbij het innerlijk evenwicht voorzichtig hersteld wordt, wat het lichaam de kans geeft aan zijn eigen herstel te beginnen.

De Bach Bloesem Remedies zijn veilig voor iedereen, ook voor kinderen en dieren. Het is puur de kracht van de natuur.

De Bach Bloesem Remedie wordt specifiek voor jou samengesteld. Je kunt ook zelf een Bach Bloesem Remedie samenstellen.

Heb je interesse in een Bach Bloesem Remedie? Je kunt een berichtje sturen via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail